Hinnasto


Kynsienleikkaus ilman ajanvarausta torstaisin klo 18-19. 

Jos varaat edellisellä kerralla seuraavan trimmauskerran 8 viikon päähän saat trimmauksesta 10e alennuksen. 


Minkan trimmausajat +15 prosenttia normaalin hinnan päälle! Minkalle saa trimmiaikoja joulukuu23-tammikuu24 vaihteessa sekä maaliskuussa. 


Kaikki palvelumme sisältävät pesun (hajusteeton shampoo +2e), trimmauksen, kynsienleikkauksen ja korvakarvojen nyppimisen tarvittaessa. Lisäpalveluna saatavilla myös korvien puhdistus, anaalirauhasten tyhjennys, hampaiden pesu tai tassujen öljyäminen (5e). Turkin tehohoito pesun yhteydessä +10-20e.

Hinnasto on suuntaa antava, esimerkiksi runsaista takuista veloitamme lisämaksun. Trimmausaika on peruutettava 24h ennen aikaa, muuten veloitamme trimmauksen hinnasta 50%. Koiran on oltava rokotettu ja terve tullessaan trimmaamo käynnille. Nartun juoksut eivät haittaa, mutta ilmoitathan niistä tuodessasi koiran. 

Hinnasto voimassa 15.02.2023 alkaen. 


Trimmaus koneella ja saksilla viimeistely

Minirodut/Pienet rodut/Keskikokoiset/Isot 

Runko ajetaan koneella, pisin terä jättää noin 1cm. Saksilla viimeistellään häntä, pää ja tassut omistajan toiveiden mukaisesti. 

75/85/95/105€

Turkin alasajo kauttaaltaan lyhyeksi

Minirodut/Pienet rodut/Keskikokoiset/Suuret rodut

HUOM! Tässä palvelussa ajetaan lyhyellä terällä (1,5-3mm) kauttaaltaan lyhyeksi. Myös pää, häntä ja tassut trimmataan lyhyeksi. Palveluun varattava aika on lyhyempi kun ylläolevaan. Jos takkuja on paljon on hinta noin 10 euroa kalliimpi.

65/75/85/95€

Nypittävät rodut

alk 60e 2h/100e

60-150€

Pohjavillapesupaketti

Sisältää aina pesun, irtoavan villan poisto, tassujen siistiminen ja kynsien leikkaus. Jos haluat kauttaaltaan lyhennystä valitse saksilla trimmaus palveluksi. 

65-155€


Trimmaus saksilla kauttaaltaan

Saksilla trimmauksessa karvan tulee olla takuton. 

alkaen 100 €

Lyhyt/sileäkarvaisen pesupaketti


60-90€

Kynsien leikkaus

Kynsienleikkauspassi 100e/10krt VOIMASSA 10KK!

15€

Kynsien leikkaus ja tassujen siistiminen 


25€

Voit varata sähköpostitse tai viestitse oma ajan, jolloin trimmaamolla ei ole muita koiria. Hinta tälle palvelulle 30e. Omistaja voi myös halutessaan tulla mukaan omalle ajalle.


Vuokraamme myös trimmausvälineitä. Kysy lisää sähköpostilla. 


Ohjeet ajanvaraukseen sivuilla rotukohtaisia hinta esimerkkejä.