Trimmaajat


Essi Söderholm


Olen innokas koiraharrastaja Paraisilta, joka on juuri muuttanut Siuntioon. Olen trimmannut täysipäiväisesti kolme vuotta ja suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon. Kotoa löytyy 3 löwcheniä, joiden kanssa harrastan koiranäyttelyitä. Turkkirodut ovat aina olleet suuri intohimoni! Minulla on ollut kotona myös bichon frise ja vanhaenglanninlammaskoira.
Toivottavasti näemme trimmaamolla! Päivitän omia trimmauskuvia Instagram tilille: @soddentrimmi
Jag betjänar även jätte gärna på svenska. Hoppas vi ses på trimmsalongen! 

Minka Nuutinen

Kotonani on ollut pikkutytöstä asti cairnterriereitä ja havannankoiria. Nyt kotonani asustelee skotlanninterriereitä ja australianpaimenkoira. Olen aina ollut kiinnostunut koirien trimmaamisesta ja kouluttamisesta, aloitin agilityn harrastamisen perheen koirien kanssa jo 10 vuotiaana.Olen trimmannut työkseni yrittäjänä vuodesta 2017 ja suoritin Amiedussa trimmauksen ammattitutkinnon 2019. Nykyään opiskelen trimmausyrityksen ohella Laurean ammattikorkeakoulussa Tradenomiksi. Trimmaan aina koiran ehdoilla ja pyrin tekemään trimmauksesta mahdollisimman mieluisan toimenpiteen koiralle. Trimmaan erityisesti nypittäviä ja saksilla leikattavia rotuja, sekä myös haastavampia tapauksia. 

Niina Junttila

Koirien parissa olen puuhaillut koko ikäni. Kasvatan kennelnimellä Meyniin's havannankoiria ja venäjänbolonkoja. Turkkirotuja perheessämme on ollut vuodesta 2014. Erityisesti olen kiinnostunut laadukkaista turkinhoitotuotteista ja pitkien turkkien parissa työskentelystä. Käymme koiriemme kanssa näyttelyissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Kirsi Koivunen

Olen Kirsi ja trimmaan Lohjan koiratrimmaamossa oman työni ohella. Olen suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon 2021. Olen harrastanut monipuolisesti eri koiralajeja. Koirien lisäksi myös hevoset ovat lähellä sydäntäni. Kotonani on asustellut saksanpaimenkoira, novascotiannoutaja, sekä nyt kaksi shetlanninlammaskoiraa. Lempirotujani ovat myös noutajat, mäyräkoirat ja villakoirat.