.

Koneella trimmaus ja saksilla viimeistely

= Trimmauskoneella voimme jättää pituutta turkkiin max noin 1 cm. Takuttomassa hyväkuntoisessa turkissa max 2cm. Lyhin terä jättää turkin 3,6 mm pituiseksi. Pää, häntä ja tassut muotoillaan saksilla omistajan toiveiden mukaan. Koneella trimmauksessa takkuja ei tarvitse avata ennen trimmausta.  

Minirodut: Yorkki / chihuahua / pomerian  75€

Pienet rodut: Havannankoira / kääpiövillakoira / cotton / bichon frise / tiibetinspanieli / koneella ajettava cairnterrieri, jos pää halutaan kunnolla pyöreäksi / kääpiösnautseri jos pää tai jalat muotoillaan saksilla rodunomaiseksi   85€

Keskikokoiset rodut: Vesikoirat / Cockerspanielit  95e

Isot rodut: Kultainennoutaja / australianpaimenkoira / Berninpaimenkoira / tiiviisti takussa oleva vesikoira / labradoodle    105e


Turkin alasajo kauttaaltaan lyhyeksi


= Turkki trimmataan koneella kauttaaltaan lyhyeksi lyhyellä terällä. (1,5mm-3,6mm) Myös pää, häntä ja tassut trimmataan lyhyeksi. 

Aikaa tähän palveluun varataan vähemmän, jolloin hinta on myös halvempi. Jos koiralla on paljon takkuja tai trimmaus on muuten haasteellista, suosittelemme varaamaan Koneella trimmaus ja saksilla viimeistely ajan, jotta aika varmasti riittää trimmaukseen. Tämä palvelu on suunniteltu usein käyville asiakkaillemme, jotka haluavat pitää turkin aina lyhyenä. 

Isot rodut - valitse trimmaus koneella ja saksilla siistiminen isot rodut. 

Minirodut: Chihuahua / yorkki ilman päänmuotoilua 65€

Pienet rodut: russelit / mäyräkoira / koneella ajettavat terrierit jos päätä ei muotoilla / kääpiösnautseri jos päähän ei jätetä rodunomaista partaa 75€

Keskikokoiset rodut: Usein käyvät lyhyenä pidettävät cockerspanielit ja vesikoirat 85e


Trimmaus nyppien

= Karkeakarvaiset rodut: esim. borderterrieri, cairnterrieri, westie, skotlanninterrieri, russelit, kk. mäyräkoira, kääpiösnautseri. Hintaan sisältyy aina pesu omistajan niin toivoessa. 

1h / 85€ , 1,5h / 95€ , 2h / 110€ , 2,5h / 140€

Aikaa on vaikea arvioida näkemättä koiraa. Sopiva aika riippuu turkin laadusta, turkin määrästä ja koiran käytöksestä. Voit aina soittaa ja kysyä minkäpituinen aika kannattaa varata. Varaa aina mielummin hieman liian pitkä aika, kuin liian lyhyt. Nyppiminen voi joskus olla koiralle hieman epämiellyttävää, jolloin pidämme taukoja käytämme enemmän aikaa. 

Emme nypi jättikokoisia koiria, yli 8-vuotiaita koiria, koiria jolla karva irtoaa huonosti, vihaisia koiria tai iho-ongelmaisia koiria. Kysythän tarkemmin asiasta meiltä.


Pohjavillapesu

1h / 75€ , 1,5h / 85€ , 2h / 100€ , 2,5h / 125€ , 3h / 150€

Sisältää pesun, irtoavan villan poiston, läpikampauksen, tassujen siistimisen ja kynsien leikkauksen. Pohjavillapesuun ei kuulu kauttaaltaan siistiminen. Jos haluat karvan samalla lyhyemmäksi valitsethan saksilla kauttaaltaan siistimisen tai saksilla trimmauksen malliin. 

1 tunnin aika riittää yleensä lyhyempikarvaiselle pohjavillalliselle kuten suomenpystykorva tai norjanharmaahirvikoira.

Pienet rodut kuten mittelspitz, tiibetinspanieli ja shetlanninlammaskoira tarvitsevat yleensä 1h tai 1,5h ajan. Jos takkuja on paljon tai trimmauksessa on muita haasteita kannattaa kuitenkin ottaa 2h aika ainakin ensimmäiselle kerralle. 

Suomenlapinkoirat tarvitsevat yleensä 2 tunnista 3 tuntiin riippuen takuista, turkin laadusta ja pesuvälistä. 

Kultainennoutaja, australianpaimenkoira ja novascotiannoutaja tarvitsevat yleensä 1,5h tai 2h. 

Berninpaimenkoiran aika on todella koirakohtainen ja voi olla 1,5h-3h. 

Jättirodut aina 3h.


Trimmaus saksilla (malliin muotoilu)

2h / 110€ , 2,5h / 140€ , 3h / 165€

Saksilla kauttaaltaan trimmauksessa karvan tulee olla takuton. Trimmaus saksilla malliin sopii esimerkiksi kun haluat karvan jäävän pidemmäksi tai pyöreään malliin. Huomaathan, ettemme tee näyttelytrimmauksia villakoirille.


Esim. villakoirat, pomerian, bichon frise. Siistiminen saksilla kauttaaltaan

1h / 80€ , 1,5h / 90€ , 2h / 105€ , 2,5h / 130€

Siistiminen saksilla kauttaaltaan sopii useimmille pohjavillallisille joiden turkkia halutaan helppohoitoisemmaksi mutta ei lyhyeksi. Pohjavillapesun lisäksi siistitään saksilla mahanalus, jalat, peräpää, kaulan alue ja tassut. Omistajan halutessa voidaan myös mahanalus ajaa lyhyeksi koneella.

 

Kultainennoutaja, suomenlapinkoira, tiibetinspanieli, australianpaimenkoiraPesu - lyhyt/sileäkarva

30min / 40€ , 45min / 50€ , 60min / 60€


Lyhyen ja sileäkarvaisen pesu, kuivaus, irtoavan karvan poisto ja kynsien leikkaus


Staffordshirenbullterrieri, lyhytkarvainen chihuahua, sileäkarvainen collie
Pesu - pitkä karva tai takkujen selvitys

2h / 100€ , 3h / 150€Pentupesu

Pentupesu! UUSI PALVELU!

Pieni 55€ / Keskikokoinen 65€ / Iso 75€

Sisältää pesun, kuivauksen ja kynsienleikkauksen pennun ehdoilla ja herkkujen kanssa. 8vk-5kk ikäisille pennuille.