Pentutreffit

Seuraavat pentutreffit - tauolla -


Uusi palvelu pienille pennuille ja loistava mahdollisuus päästä omistajan kanssa tutustumaan koiratrimmaamon tiloihin. Pentutreffeille osallistuville ilmainen kynsienleikkaus (arvo 15€), kahvitarjoilu ja myymistämme turkinhoitotuotteista sekä Acana/Orijen koiran ruuista -10% alennus. Treffeillä vapaata leikkiä pentujen kanssa sekä annamme myös neuvoja turkinhoitoon ja käsittelyharjoituksiin. Näille treffeille kannattaa ajella kauempaakin, vaikka jatkossa käyttäisitkin toisen trimmaamon palveluita!

Treffit sopivat jokaiselle pennulle niin sosiaalistamiseen ja trimmaamo ensikäynniksi. Treffit sopivat myös roduille joita ei trimmata.

Pentutreffit ovat tällä hetkellä vain pienille pennuille. Ikäraja pennulle on 8kk, alaikärajaa ei ole. Tuothan pennun vain terveenä leikkimään. Tarvittaessa voimme rajata tilaa usemmaksi leikkitilaksi. 

Hinnasto: 

25e / tunti 

sis. leikkiaikaa muiden pentujen kanssa, kynsienleikkaus (arvo 15€), kahvit, turkinhoito-opastusta ja muiden pennunomistajien kanssa rentoa jutustelua! Trimmaamolla voit myös tutustuttaa pennun samalla pesualtaaseen, pieneen kuivaimeen sekä trimmauspöytään. Pentujen osallistumismäärä max 4 (yksi ohjaaja) ja max 6. (kaksi ohjaajaa).

Pentutreffeille osallistujille myös kaikista myymistämme tuotteista -10% alennus!


Ilmoittautuminen viestillä (puh: 0404165463) tai nettiajanvarauksen kautta linkki suoraan > Ajanvaraus